Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Ostrá omáčka k mäsám

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 64458x
Ostrá omáčka k mäsám

Rýchly dip z čerstvých paradajok, cibule a cesnaku, ktorý sa hodí k rôznym druhom mäsa, a alebo tiež iba len k topinkám.

vytlačiť recept Ostrá omáčka k mäsám
recept Ostrá omáčka k mäsám sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice kyslá smotana hustá
1 štipka soľ
1 ks cibule menšie
3 ks paradajky stredne veľká
4 strúčiky cesnak
1 hrsť petržlen

Postup prípravy receptu

Paradajky sparíme a olúpeme. Pokrájame na kúsky. Cibuľu olúpeme rozštvrtíme. Strúčiky cesnaku zlúpnite. Všetky suroviny vložíme do mís, i osolíme a ponorným mixérom rozdrvíme na kašu. Nakoniec pre zjemnenie vmiešame kyslú smotanu. Zdobíme šľahačkou a petržlenom. Podávame k mäsám pečeným, grilovaným alebo ako dip k fondue. Omáčka je tiež výborná s hrianka.

Komentáre k receptu Ostrá omáčka k mäsám (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty