Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Ostrá morčacia zmes

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127421x
Ostrá morčacia zmes

Veľmi rýchla príprava chutného obeda - z morčacieho mäsa.

vytlačiť recept Ostrá morčacia zmes
recept Ostrá morčacia zmes
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks cibula
2 lyžice korenie na čínu
2 - 3 lyžičiek solamyl
1/2 kg morčacie prsia
mletý farebný korenie
2 strúčiky cesnak
soľ
olej s naloženými papričkami
olivový olej
350 g mrazená zelenina čínska zmes

Postup prípravy receptu

Morčacie prsia očistíme a pokrájame na kúsky. Posypeme korením na čínu, čerstvo mletým farebným korením a solamylom. Premiešame. Potom zmes pokvapkáme olejom s naloženými chilli papričkami a olivovým olejom a dobre premiešame. Necháme do druhého dňa uležať. Rozpálite si wok panvicu a vsypeme do nej pripravené mäso. Mäso dobre a rýchlo orestujeme, pridáme na prúžky nakrájanú cibuľu a cesnak, vsypeme mrazenú zeleninu, osolíme podľa chuti a premiešame. Necháme krátko prehriať a podávame. Ostrú morčacie zmes podávame sa vyprážanými plátky zemiakov alebo s ryžou. Je vhodné nechať naložené mäso uležať, ale ak ponáhľame, môžeme ich spracovať ihneď.

Komentáre k receptu Ostrá morčacia zmes (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty