Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Opekané čínske ryžové rezance

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 47759x
Opekané čínske ryžové rezance

Tohle jedlo som si obľúbil pri návštevách ázijských reštaurácií a bistier. Je jednoduché, rýchle a chutné

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Opekané čínske ryžové rezance
recept Opekané čínske ryžové rezance sa mi páči
(Recept sa páči celkom 17x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

100 g bielej kapusty
50 ml olej
300 g ryžové rezance
1 ks Mrkva
300 g kuracie prsia
3 lyžice tmavá sójová omáčka
1 ks pór
1 ks čili paprička

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso nakrájame na kocky, osmažíme na oleji, podlejeme troškou vody a podusíme asi 7 - 10 minút. Mrkva a kapustu nakrájame na tenké rezance a pór na pol mesiačiky, chilli papričku nadrobno. Asi po 7 minútach pridáme k mäsu mrkvu a papričku a po ďalších 7 minútach pridáme kapustu. Necháme vydusiť vodu a všetko ešte krátko orestujeme, aby zelenina nebola príliš mäkká. Nakoniec pridáme sójovú omáčku. Ryžové rezance pripravíme podľa návodu na obale. Tie moje stačilo vložiť do horúcej prevarenej vody na 3 - 4 minúty a potom zliate. Rezance pridáme k mäsu a spolu ešte krátko osmažíme, prípadne dochutíme sójovou omáčkou. Pri miešaní sa mi najlepšie osvedčili 2 vidličky. Opekané čínske ryžové rezance ihneď podávame.

Komentáre k receptu Opekané čínske ryžové rezance (4 komentáre)

  • VAS 14.March 2023 06:11

    Get Passports, Visas, Driver's License, ID CARDS, Marriage certificates, Diplomas, Birth Certificates, Credit cards, Utility bills, Social Security cards, Resident permits, Death certificates, Banknotes dollar / euro Pounds We are a team of professionals with many years of experience in producing fake passports and other identity documents, best quality producers of fake documents. With more than 10 million documents circulating in the world. Email ( lifiben@gmail.com ) whatsapp +1540 2680762

  • Nukleon 01.September 2014 20:28

    Len som ho doplnil jednym dvoma vajickami ako to robia krajania z wietnamu

  • Nukleon 01.September 2014 20:26

    Rychly a dobry recept a hlavne chutny

  • Super 23.June 2013 13:02

    Veľmi dobrý recept!!!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty