Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Olomoucká tvarohová nátierka

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 67508x
Olomoucká tvarohová nátierka

Rýchla nátierka z olomouckých tvarôžkov. Natierame na chlieb alebo veku.

vytlačiť recept Olomoucká tvarohová nátierka
recept Olomoucká tvarohová nátierka sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice sekaná pažítka
4 lyžice maslo
1 ks menšia cibuľa
1/2 lyžičky drvená rasca
1 balíček olomoucké syrečky
250 g tvaroh

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

smotana alebo jogurt

Postup prípravy receptu

Pripravíme si cibuľku, olúpeme ju a nakrájame nadrobno. Pažítku očistíme a nasekáme. Syrečky roztlačíme vidličkou. Kto chce nátierku jemnú, môže syrečky rozmixovať. Zmiešame s tvarohom, jogurtom alebo smotanou, nadrobno nakrájanou cibuľou, rascou a korením. Krajčeky chleba alebo veky pomažte maslom, natrieme nátierkou a ozdobíme pažítkou.

Komentáre k receptu Olomoucká tvarohová nátierka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty