Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nezbedná bravčová kotleta

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 21065x
Nezbedná bravčová kotleta

Chuť marinády a neskôr omáčky prestúpi v tomto recepte výrazne do mäsa.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Nezbedná bravčová kotleta
recept Nezbedná bravčová kotleta
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mleté čierne korenie
2 ks bravčová kotleta
soľ

marináda:

1 lyžica solamyl
2 strúčiky cesnak
1 lyžica sójová omáčka
1/2 lyžičky soľ
1 ks vajcia
1/2 lyžičky mleté čierne korenie
1 lyžica horcica
1 lyžička olej

podľa potreby:

voda na podliaty
olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Bravčové kotlety naklepeme na tenké plátky, osolíme a okoreníme. Na krajoch narežeme. Zo všetkých ingrediencií (Dochucovacie, korenie, vajec a solamylu) si vymiešame marinádu, cesnak do marinády prelisujeme. Mäso marinujeme v takto pripravenej zmesi celých 24 hodín. Na panvici rozpálime trochu oleja, obalené plátky (trochu odkvapkane) osmažíme dozlatista. Podlejeme zvyšnou marinádou, zriedime ju trochou vody a krátko prevaríme na výbornú omáčku. Nezbedne bravčové kotlety podávame s čerstvou zeleninovou oblohou, vareným zemiakom alebo len chlebom.

Komentáre k receptu Nezbedná bravčová kotleta (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty