Nepečená torta s piškótami
- dezerty
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 65048x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 kelímky | kyslá smotana |
250 g | nízkotučný tvaroh |
250 ml | šľahačka |
1 ks | stužovače šľahačky |
1 balíček | detské piškóty |
na ozdobu: | |
Granko | |
1 plechovka | čerstvé ovocie |
šľahačka | |
podľa chuti: | |
4 lyžice | cukor múčka |
Postup prípravy receptu
Ušľaháme šľahačku so stužovačom, pridáme tvaroh, kyslu smotanu, cukor a znova chvíľku šľaháme. Do tohto krému opatrne vmiešame detské piškóty a všetko uhladíme do mikrotenovým sáčkom vyloženej tortovej formy. Nepečený tortu s piškótami chladíme aspoň 2 hodiny v chladničke. Pred podávaním dozdobíme šľahačkou, čerstvým ovocím a posypeme Granko.