Nepečená torta s jablkami a piškótami
- dezerty
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 10045x
Recept na výborný letný ľahký dortíků. Najlepšie chutí ku káve alebo čaji so šľahačkou.
Recept na 8 porcií.
(Recept sa páči celkom 3x)
1 komentár
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 balíčky | vanilkový pudingový prášok |
80 dkg | jablko |
2 balíčky | piškóty |
1 balíček | vanilkový cukor |
0,5 l | voda |
20 dkg | cukor kryštál |
Postup prípravy receptu
Olúpeme jablká, nakrájame ich na väčšie kocky a povaríme ich do zmäknutia spolu s vanilkovým a krištáľovým cukrom vo štvrť litra vody. V druhom štvrť litra vody zmiešame pudingy a nalejeme do jablkovej zmesi. Miešame do zhustnutia. Do formy na tortu vyskladáme na dno piškóty a zalejeme ich časťou jablčnej zmesi. Opäť kladieme piškóty a opäť zalejeme jablkami. Všetko opakujeme. Posledná vrstva musí byť Piškótová! Nepečený tortu s jablkami a piškótami necháme stuhnúť v chladnej miestnosti. Stuhnutý nepečený tortu s jablkami a piškótami nakrájame, ozdobíme a môžeme podávať.
Komentáre k receptu Nepečená torta s jablkami a piškótami (1 komentár)
-
eva
03.November 2014 09:26
moja torta