Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nepečená ovocná torta so želatínou

  • dezerty
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 22636x
Nepečená ovocná torta so želatínou

Výborný ľahká ovocná torta so želatínou vhodná k akejkoľvek príležitosti, u ktoré môžeme rozvinúť svoju kreativitu.

vytlačiť recept Nepečená ovocná torta so želatínou
recept Nepečená ovocná torta so želatínou sa mi páči
(Recept sa páči celkom 6x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

cesto:

2 ks kupovaný tortový korpus

krém:

1 balíček pudingový prášok
mlieko

na ozdobu:

ovocie

na potření:

marmeláda

poleva:

1 balíček želatína

Postup prípravy receptu

Zakúpený korpus vybalíme z obalu a jeho okraj zrežeme tak, aby mal celý korpus rovnú plochu. Vložíme ho do okrúhle formy na pečenie. Potom ho potrieme akúkoľvek marmeládou, vrstvu asi 3 mm. Potom rozbalíme druhý korpus a priložíme ho na prvý s potiahnutú džemom. Potom si pripravíme pudingový náplň. Môžeme použiť akúkoľvek príchuť. Pripravujeme ho bežne podľa návodu, ale dáme o niečo menej mlieka (napr. namiesto 500 ml dáme 400 ml mlieka). Po uvarení puding nalejeme na korpusy a rozotrieme do rovnomernej vrstvy asi tak 1 cm. Teraz naukladáme ovocie. Tu môžeme využiť vlastnej predstavivosti a použiť akékoľvek ovocie. Na záver si pripravíme želatínu. Pripravíme ju bežne podľa návodu. Želatínou zalejeme odkôstkované tortu a vložíme najlepšie cez noc do chladničky (ale postačí aj 2 hodiny). Nepečený ovocný tortu so želatínou rozkrájame na trojuholníky a podávame pri akejkoľvek príležitosti.

Komentáre k receptu Nepečená ovocná torta so želatínou (1 komentár)

  • Dana 19.September 2012 13:55

    chcela by som sa spytat ci ten puding ma vychladnut pred tym ako tam naukladam ovocie :) dakujem

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2014 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt