Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nepečená jahodová torta

  • dezerty
  • řecká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 81688x
Nepečená jahodová torta

Nepečený jahodový dort pre sladké maškrtenie.

vytlačiť recept Nepečená jahodová torta
recept Nepečená jahodová torta
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 balíčku piškóty

na ozdobu:

kakao
šľahačka

náplň:

1 konzerva zavárané jahody
2 lyžice kakao
4 kelímky smotana

Postup prípravy receptu

Do tortovej formy rozložíme piškóty. Konzervu z jahôd si otvoríme a precedíme cedník. Kyslú smotanu rozdelíme do dvoch misiek. Jednu misku zafarbíme kakaom. Do tortovej formy rozložíme prvú polovicu kyslej smotany, rozprestrieme jahody a znova rozložíme 1 polovicu kyslej smotany zafarbené kakaom. Takto opakujeme než dôjdu suroviny. Na povrch rozprestrieme piškóty a dáme stuhnúť do chladničky najmenej na 12 hodín. Pri podávaní zdobíme nepečený torta s jahodami šľahačkou. Na záver posypeme kakaom.

Komentáre k receptu Nepečená jahodová torta (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty