Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nebeské kuracie rezance

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 69664x
Nebeské kuracie rezance

Recept z kuracieho mäsa. Doplníme šľahačkou a korením.

vytlačiť recept Nebeské kuracie rezance
recept Nebeské kuracie rezance sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks cibula
1 lyžica hladká múka
1,5 dl mlieko
2 plátky kuracie prsíčka
1 kelímok šľahačka

podľa chuti:

mleté čierne korenie
cesnak
soľ
bazalka

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Kuracie prsia očistíme a nakrájame na tenké rezance. Na oleji orestujeme olúpanú cibuľku nakrájanú na polovičný plátky do zesklovatění. Pridáme nakrájaný cesnak, kuracie prsíčka, soľ, korenie a bazalku, bazalkou nešetríme. Restujeme dozlata. Kuracie rezance zaprášime múkou, podlejeme mliekom a za stáleho miešania chvíľu povaríme. Nakoniec pridáme šľahačku, prehrejeme. Nebeské kuracie rezančeky najlepšie chutia s cestovinami posypanými strúhaným syrom.

Komentáre k receptu Nebeské kuracie rezance (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty