Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nátierková bublanina

  • múčniky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66534x
Nátierková bublanina

Vôňa, ktorá sa rozvinie pri pečení bublaniny z pomazánkového masla a jahôd, vám zaručene pošteklí chuťové poháriky.

vytlačiť recept Nátierková bublanina
recept Nátierková bublanina sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 balíček vanilkový cukor
3 ks vajcia
250 g cukor krupica
250 g polohrubá múka
1 ks nátierkové maslo (200g)
1 balíček prášok do pečiva

náplň:

1 konzerva zavárané jahody

Postup prípravy receptu

Miešame nátierkové maslo, vajcia a obidva druhy cukru elektrickým šľahačom, kým nám žltá pena nezačne získavať biely odtieň. Potom po trochách pridávame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Premiešame. Zavárané jahody necháme odkvapkať a překrájíme na polovice, čerstvé jahody (250g) nakrájame na štvrtiny. Plech vyložíme papierom na pečenie, nalejeme cesto a uhladíme. Jahody navrstvíme na cesto av predhriatej rúre pečieme asi 20 minút ba 180 ° C.

Komentáre k receptu Nátierková bublanina (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty