Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nátierka z údenej makrely

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 137774x
Nátierka z údenej makrely

Rýchla nátierka, ktorá sa hodí ako zdravá desiata.

vytlačiť recept Nátierka z údenej makrely
recept Nátierka z údenej makrely sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice rastlinné maslo
2 ks vajcia natvrdo
1/2 ks cibula
1 ks údená makrela

Postup prípravy receptu

Makrelu očistíme od kože, hlavy, chvosta, vyberieme chrbticu a zbavíme ostatných kostí. Cibuľu nasekáme na čo najmenšie kocky. Vajcia olúpeme a pokrájame na kocky. Do misky dáme kúsky makrely, maslo a vidličkou rozšťoucháme. Pridáme cibuľu a opäť prepracujeme. Nakoniec už len vmiešame zľahka kocky vajíčok. Natierame najlepšie na celozrnný chlieb a môžeme ozdobiť kyslou uhorkou.

Komentáre k receptu Nátierka z údenej makrely (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty