Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nátierka z tuniaka

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 137157x
Nátierka z tuniaka

Nátierky sú vhodné na prípravu desiaty alebo studené večera a obľúbené sú najmä u dětí.Z niekoľkých druhov rybích nátierok vyskúšajte napríklad práve tú z tuniaka.

vytlačiť recept Nátierka z tuniaka
recept Nátierka z tuniaka sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica plnotučná horčica
250 g maslo
1 konzerva tuniak v oleji
1 ks vajcia
1 ks sterilizovaná uhorka
1 ks cibula
mleté čierne korenie
soľ

na ozdobu:

sterilizovaná uhorka
paprika (červená)
pór

príloha:

chlieb

Postup prípravy receptu

Vajcia uvaríme natvrdo. Cibuľu olúpeme a nakrájame veľa jemne. Kyslú uhorku nastrúhame. Olej z tuniaka zlejeme, rybie mäso roztlačíme s vajíčkom. Pridáme horčicu, uhorku, cibuľu, maslo alebo ramu, soľ, korenie a všetko dôkladne premiešame. Ak chcete, aby bola nátierka krémovejšia, môžete ju ušľahať elektrickým tyčovým mixérom. Nátierky z tuniaka natierame na chleba alebo biele pečivo. Zdobíme červenou paprikou, pórom alebo zelenou petržlenovou vňaťou. Zapíjame čajom s citrónom.

Komentáre k receptu Nátierka z tuniaka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty