Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nátierka z mozzarelly

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63228x
Nátierka z mozzarelly

Aj pufované chlebíčky môžu chutiť výnimočne. Namažeme je nátierkou bohatú na mozzarellu a dochutíme zeleným korením.

vytlačiť recept Nátierka z mozzarelly
recept Nátierka z mozzarelly sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 kelímok nízkotučný biely jogurt
200 g mozzarella
1 lyžica čerstvo nastrúhaný chren

na ozdobu:

camembert so zeleným korením
zelený korenie

podľa chuti:

soľ
drvená rasca
zelený korenie
provensálske korenie

Postup prípravy receptu

Mozzarellu scedíme a vidličkou v miske, v ktorej budeme nátierku pripravovať, rozdrobíme. Môžeme ju aj nastrúhať, nátierka bude ešte jemnejšia. Chren očistíme a nastrúhame. K mozzarelly pridáme téglik bieleho nízkotučného jogurtu, lyžicu chrenu a soli podľa chuti. Doplníme o mletý alebo drvený zelený korenie, pár guličiek si pripravíme na ozdobu. Pridáme trochu rasce a provensálskeho korenia. Pomazánku dáme vychladiť. Nátierky z mozzarelly kladieme lyžičkou na pufované (najlepšie ryžovej) chlebíčky. Pridáme štvrtku camembertu so zeleným korením a ozdobíme pepřovými guličkami. Chlebíčky s nátierkou z mozzarelly vzápätí podávame.

Komentáre k receptu Nátierka z mozzarelly (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty