Nátierka z húb
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 134364x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1,5 lyžice | horcica |
mleté biele korenie | |
soľ | |
250 g | čerstvé huby |
1 ks | cibula |
200 g | Lučina |
1 lyžička | mletý kmín |
3 lyžice | maslo |
Postup prípravy receptu
Huby očistíme, umyjeme a podusíme s lyžičkou mletej rasce. Okoreníme, osolíme a necháme vychladnúť. Vychladnuté huby rozmixujeme s lúkach, pridáme maslo, horčicu, dôkladne premiešame a nakoniec vmiešame jemne nasekanou, olúpanú cibuľu. Natierame na vybrané pečivo.