Nátierka á la Bulharka
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 10314x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | väčšie cibule |
1 lyžička | mleté feferónky v soli |
1 ks | Lučina |
2 lyžice | kyslá smotana |
1 kelímok | čisté nátierkové maslo |
1 lyžička | olivový olej |
Postup prípravy receptu
Cibuľu olúpeme, nakrájame na kocky a osmažíme dozlatista na oleji. Necháme vychladnúť. Nátierkové maslo vyšľaháme so smotanou a lúkach, vmiešame feferónky v soli a osmaženej cibuľku. Nátierky ala Bulharsko podávame dobre vychladenú s akýmkoľvek pečivom.