Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nátierka á la Bulharka

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 10314x
Nátierka á la Bulharka

Nátierka s plnou chuťou. Mierne pálivá, ale moc dobrá na chlebíčky, jednohubky alebo len tak.

vytlačiť recept Nátierka á la Bulharka
recept Nátierka á la Bulharka
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks väčšie cibule
1 lyžička mleté feferónky v soli
1 ks Lučina
2 lyžice kyslá smotana
1 kelímok čisté nátierkové maslo
1 lyžička olivový olej

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme, nakrájame na kocky a osmažíme dozlatista na oleji. Necháme vychladnúť. Nátierkové maslo vyšľaháme so smotanou a lúkach, vmiešame feferónky v soli a osmaženej cibuľku. Nátierky ala Bulharsko podávame dobre vychladenú s akýmkoľvek pečivom.

Komentáre k receptu Nátierka á la Bulharka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty