Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Naplnený vyprážaný syr

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 3677x
Naplnený vyprážaný syr

Vyprážaný syr naplnený údeninou - rychlovka pre každého.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Naplnený vyprážaný syr
recept Naplnený vyprážaný syr sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mletá štipľavá paprika alebo čili
2 plátky diétna saláma
4 plátky eidam
4 plátky šunka
2 ks hermelín

podľa potreby:

olej na vyprážanie

trojobal:

strúhanka
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
vajcia

Postup prípravy receptu

Hermelín rozkrojíme pozdĺžne na kolieska. Reznú stranu posypeme mletou paprikou, rovnako tak vždy jednu stranu plátku eidamu. Na hermelín položíme plátok diétneho salámy a priklopíme druhým kolieskom. Medzi 2 plátky eidamu vložíme po 2 plátkoch šunky. Oboje obalíme najprv v múke, potom ochutených vajciach a nakoniec v strúhanke. Môžeme obaliť nadvakrát, aby sa nám syr pri tepelnej príprave neroztiekla. Olej v panvici rozpálime a naplnený vyprážaný syr osmažíme dozlatista. Recept je na 2 veľké porcie, keď každý dostane po kuse hermelín a kusa eidamu, prípadne na 2 porcie klasické. Naplnený vyprážaný syr podávame s hranolky a tatarku.

Komentáre k receptu Naplnený vyprážaný syr (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty