Naložený hermelín podľa Miery
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 49723x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 strúčik | cesnak |
1 ks | stredné cibule |
20 dkg | hermelín |
podľa potreby: | |
olej | |
zálievka: | |
korenie | |
soľ | |
1 lyžička | sójová omáčka |
2 lyžičky | mletá sladká paprika |
1 lyžička | ocot |
Postup prípravy receptu
Hermelín nakrájame na menšie kocky, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, vymačkne cesnak a pridáme ostatné suroviny. Všetok premiešame a preložíme do uzatvárateľnej nádoby alebo pohára. Zalejeme olejom a necháme preležať aspoň do druhého dňa, najlepšie však 2 dni. Po preležaniu podávame naložený hermelín s pečivom a dobre vychladeným pivom.