Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Nakladaný pikantný hermelín

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 135742x
Nakladaný pikantný hermelín

Lahôdka, ktorú musíte vyskúšať! Hlavne, ak chystáte pivné stretnutie.

vytlačiť recept Nakladaný pikantný hermelín
recept Nakladaný pikantný hermelín sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička horčičné semienko
1 lyžička mletá sladká paprika
olivový olej
20 guličiek korenie celý
3 - 4 ks hermelín
4 strúčiky cesnak
1 - 2 ks nakladaná feferónka
1 lyžička mleté čierne korenie
2 ks bobkový list
5 guličiek nové korenie
1 - 2 ks červená cibuľa

Postup prípravy receptu

Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou a paprikou. Podľa chuti môžeme pridať pre pikantná chuť i mleté korenie. Kešu orechy nasekáme nadrobno. Hermelíny pozdĺžne rozkrojíme na polovice, všetky vnútorné plochy silnejšie pomažte roztlačeným cesnakom a posypeme kešu orechy. Tieto polovičky zase k sebe spojíme, pritlačíme na seba a rozkrojíme ešte na polovice priečnej. Polovičky upravených hermelín naukladáme do pohára s bobkovým listom, novým korením, celým čiernym korením, prípadne horčičným semienkom. Feferónky nakrájame na prúžky (čerstvé papriky na tenké kolieska), cibuľu na krúžky a striedavo kladieme medzi hermelíny a na ne. Nakoniec všetko zalejeme olejom, zavrieme viečkom alebo utesníme alobalom. Všetko necháme v chlade 5 - 7 dní uležať.

Komentáre k receptu Nakladaný pikantný hermelín (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty