Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Mozoček z rybieho filé

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63516x
Mozoček z rybieho filé

Recept na rýchle pohostenie. Mozoček môžeme podávať aj ako ľahkú večeru so zemiakom.

vytlačiť recept Mozoček z rybieho filé
recept Mozoček z rybieho filé sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks väčšie cibule
50 g maslo alebo rastlinný tuk
500 g rybie filé
4 ks vajcia

na ozdobu:

čerstvo nasekaného petržlenu

podľa chuti:

drvená rasca
soľ

Postup prípravy receptu

Mrazené rybie filé nakrájame na kocky. Osolíme a okmínujeme. Nakrájame jemne cibuľu av miske rozšľaháme vajcia. Na panvici rozpálime maslo, na ktorom speníme cibuľu. Pridáme nakrájané filé. Keď je ryba skoro mäkká, vmiešame rozšľahané vajcia. Podávame ako ľahkú večeru s pečivom, aj ako rýchle pohostenie na topince. Zdobíme zelenú petržlenom.

Komentáre k receptu Mozoček z rybieho filé (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty