Mozoček z rybieho filé
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 63516x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | väčšie cibule |
50 g | maslo alebo rastlinný tuk |
500 g | rybie filé |
4 ks | vajcia |
na ozdobu: | |
čerstvo nasekaného petržlenu | |
podľa chuti: | |
drvená rasca | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Mrazené rybie filé nakrájame na kocky. Osolíme a okmínujeme. Nakrájame jemne cibuľu av miske rozšľaháme vajcia. Na panvici rozpálime maslo, na ktorom speníme cibuľu. Pridáme nakrájané filé. Keď je ryba skoro mäkká, vmiešame rozšľahané vajcia. Podávame ako ľahkú večeru s pečivom, aj ako rýchle pohostenie na topince. Zdobíme zelenú petržlenom.