Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčacie rezne v póre

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 129555x
Morčacie rezne v póre

Skvele ochutené av póru takmer utajené morčacie rezne.

vytlačiť recept Morčacie rezne v póre
recept Morčacie rezne v póre
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 g eidam
1 ks pór (veľký)
75 g maslo
1 ks cibule (veľká)
2 ks paradajka
400 g morčacie rezne

podľa chuti:

drvená rasca
pažítka
mleté čierne korenie
pamajorán
2 lyžice sójová omáčka
soľ

Postup prípravy receptu

Morčacie rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, pridáme drvená rasca a pamajorán. Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Pór očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na kolieska. V panvici rozohrejeme maslo a morčacie rezne na ňom osmažíme. Potom ich vyberieme a uložíme do tepla. Do výpeku vsypeme cibuľu, ľahko zaprášime múkou, pridáme sójovú omáčku, podlejeme a povaríme. Do zapekacej misky narovnáme pripravené rezne, prilejeme omáčku, husto posypeme pórom nakrájaným na kolieska a cez každý rezeň položíme plátok syra a 2 - 3 kolieska paradajok. Morčacie rezne v póru zapekáme pod grilom a podávame najlepšie s americkými zemiakmi.

Komentáre k receptu Morčacie rezne v póre (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty