Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčacie rezance s pórom a šampiňónmi

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • recept zobrazen: 26121x
Morčacie rezance s pórom a šampiňónmi

Recept pre milovníkov hydinového mäsa.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Morčacie rezance s pórom a šampiňónmi
recept Morčacie rezance s pórom a šampiňónmi sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks pór
500 g morčacie prsia
300 g šampiňóny

marináda:

0,5 lyžičky mletá sladká paprika
1 lyžička vegeta
1 lyžička grilovacie korenie
1 lyžička chilli korenie
mleté biele korenie
olej

Postup prípravy receptu

Morčacie mäso opláchneme a nakrájame na rezance. Pripravíme si marinádu z oleja a korenia. Vložíme do nej mäso a necháme odležať v chlade najlepšie do druhého dňa. Druhý deň očistíme pór a šampiňóny. Pór nakrájame na kolieska a šampiňóny na plátky. V panvici si rozpálime olej a pór so šampiňónmi krátko orestujeme. Pridáme morčacie rezance is marinádou a ešte krátko orestujeme, pridáme trošku vody a podusíme, kým všetko nie je mäkké. Morčacie rezančeky s pórom a šampiňónmi podávame s akokoľvek pripravenými zemiaky.

Komentáre k receptu Morčacie rezance s pórom a šampiňónmi (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty