Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčacie ramienka s knedľou a kapustou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 23131x
Morčacie ramienka s knedľou a kapustou

Zdravšie obmena pre vepřo-knedlo-zelo.

vytlačiť recept Morčacie ramienka s knedľou a kapustou
recept Morčacie ramienka s knedľou a kapustou sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks morčacie ramienko

podľa chuti:

soľ
cesnak
Rasco

podľa potreby:

voda na podliaty
sadlo

Postup prípravy receptu

Morčacie ramienka umyjeme a rozrežeme ku kosti ako by sme ich chceli vykostenie, ale kosť ponecháme. Osolíme a okmínujeme zo všetkých strán (iv rezu). Do remosky dáme trochu masti, necháme rozpustiť, pridáme trochu vody a vyskladáme ramienka. Pečieme asi 2 hodiny. Priebežne kontrolujeme a podlievame vodou, môžeme polievať aj ramienka, nebudú vyschnutá. Asi 20 minút pred dopečením potrieme ramienka prelisovaným cesnakom a necháme dopéct. Morčacie ramienka podávame s kapustou a houskovým knedľou.

Komentáre k receptu Morčacie ramienka s knedľou a kapustou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty