Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčacie mäso s vajcami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 26511x
Morčacie mäso s vajcami

Ľahký a rýchlo pripravený pokrm, ktorý podávame s varenými zemiakmi alebo pečivom a čerstvou zeleninou.

Recept na 3 porcie.

vytlačiť recept Morčacie mäso s vajcami
recept Morčacie mäso s vajcami
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

usekaná pažítka alebo petržlen
3 ks vajcia
1 ks červená cibuľa
3 strúčiky cesnak
300 g morčacie prsia

podľa chuti:

chilli korenie
mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Mäso očistíme, umyjeme a nakrájame na veľmi malé kocky. Cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame najemno. Bylinky usekáme. Nakrájané mäso premiešame v mise so surovými vajciami, chilli korením, soľou a korením. Na oleji necháme speniť cibuľu a cesnak. Potom pridáme mäso s vajciami a za stáleho miešania, všetko na miernom ohni, opekáme do zhustnutia. Nakoniec vmiešame usekané bylinky. Morčacie mäso s vajciami najlepšie chutí s varenými zemiakmi a čerstvou zeleninou. Zmes môžeme podávať is pečivom alebo toast ochuteným cesnakom.

Komentáre k receptu Morčacie mäso s vajcami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty