Morčacie mäso na kari
- hlavné chody
- Ostatní kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 13071x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 štipky | mletý koriander |
soľ | |
1,5 lyžice | pikantná horčica |
2 štipiek | kurkuma |
1 lyžica | sójová omáčka |
2 plátky | morčacie prsia |
2 - 3 štipiek | karí |
čerstvo drvený farebný korenie | |
1 lyžica | olivový olej |
Postup prípravy receptu
Plátky morčacieho mäsa umyjeme a nakrájame na väčšie kocky. Osolíme, čerstvým korením okoreníme a zalejeme sójovou omáčkou. Pridáme kurkumu, koriander a kari. Necháme stáť aspoň 2 hodiny. Panvica rozohrejeme sa lyžicou oleja, vhodíme marinované kocky morčacieho mäsa a osmažíme za občasného premiešania. Keď sa mäso zatiahne, pridáme horčicu, zalejeme vodou a pár minút prehrievajú. Morčacie na karí podávame s karí ryžou a zeleninovou oblohou.