Morčacie kúsky na tymiane
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 7214x
Jednoduchšie snáď ani hydinové mäso pripraviť nejde. Recept naozaj pre všetkých.
Recept na 1 porciu.
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | worchestrová omáčka |
2 - 3 štipiek | soľ |
1 lyžica | olivový olej |
1 ks | morčacie prsia |
2 - 3 štipiek | tymián |
mletý farebný korenie |
Postup prípravy receptu
Morčacie prsia nakrájame na kocky, zalejeme lyžicou oleja, osolíme, okoreníme a premiešame s tymianom. Takto naložené mäso necháme odležať 24 hodín. Potom morčacie mäso len vsypeme na rozohriatu panvicu a osmažíme. Pokvapkáme worchestrem, vyskúšame, či je mäso mäkké a máme hotovo. Morčacie kúsky na tymianu podávame so zemiakmi na akýkoľvek spôsob.