Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčacie kúsky na tymiane

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 7214x
Morčacie kúsky na tymiane

Jednoduchšie snáď ani hydinové mäso pripraviť nejde. Recept naozaj pre všetkých.

Recept na 1 porciu.

vytlačiť recept Morčacie kúsky na tymiane
recept Morčacie kúsky na tymiane
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička worchestrová omáčka
2 - 3 štipiek soľ
1 lyžica olivový olej
1 ks morčacie prsia
2 - 3 štipiek tymián
mletý farebný korenie

Postup prípravy receptu

Morčacie prsia nakrájame na kocky, zalejeme lyžicou oleja, osolíme, okoreníme a premiešame s tymianom. Takto naložené mäso necháme odležať 24 hodín. Potom morčacie mäso len vsypeme na rozohriatu panvicu a osmažíme. Pokvapkáme worchestrem, vyskúšame, či je mäso mäkké a máme hotovo. Morčacie kúsky na tymianu podávame so zemiakmi na akýkoľvek spôsob.

Komentáre k receptu Morčacie kúsky na tymiane (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty