Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčacia pečeň na víne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 57353x
Morčacia pečeň na víne

Jednoduchý recept na prípravu pokrmu z morčacích pečene.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Morčacia pečeň na víne
recept Morčacia pečeň na víne
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 dl červené víno
1 strúčik cesnak
500 g morčacie pečeň
1 ks cibula

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

podľa potreby:

olej
tmavá instantná zápražka
vývar

Postup prípravy receptu

Pečeň umyjeme a nakrájame na rovnaké kúsky. Okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu olúpeme a nakrájame na jemné kocky. Cesnak ošúpeme a prelisujeme. Na oleji osmažíme cibuľku a cesnak. Vložíme pečeň a riadne orestujeme. Potom pečeň podlejeme vínom a trochou vývaru. Necháme dusiť domäkka. Nakoniec omáčku zahustíme tmavou instantné zápražkou a podľa potreby dochutíme soľou a korením. Morčacia pečeň dusená na víne podávame s ryžou. Zdobíme bylinkami a čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Morčacia pečeň na víne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty