Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčacia pečeň na korení

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24422x
Morčacia pečeň na korení

Jednoduchý a rýchly recept na lacný obed.

vytlačiť recept Morčacia pečeň na korení
recept Morčacia pečeň na korení
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks väčšie cibule
500 g morčacie pečeň
soľ
1 lyžica hladká múka
1 lyžica farebný korenie
4 lyžice olej
500 ml voda

Postup prípravy receptu

Korenie vložíme do mikroténového vrecka a rozdrvíme paličkou, používam vždy čerstvo drvený korenie, nie už kupovaný drvený. Pečeň opláchneme, osušíme a nakrájame na kúsky. Cibuľu olúpeme, nakrájame nadrobno a do zlatohneda orestujeme na rozohriatom oleji. Vložíme pečeň a zo všetkých strán je opečieme. Potom všetko posypeme drveným korením, dôkladne premiešame a potom prilejeme vodou. Za občasného premiešania dusíme pečeň asi 20 - 30 minút do zmäknutia. Múku rozmiešame v troche vody, osolíme a za stáleho miešania vlejeme k pečeni. Morčacie pečeň na pepři za občasného premiešania ešte 5 - 10 minút prevarte a prípadne dochutíme soľou. Ako prílohu odporúčam žemľové knedle.

Komentáre k receptu Morčacia pečeň na korení (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty