Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Morčací rezeň plnený šunkou a hermelínom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24533x
Morčací rezeň plnený šunkou a hermelínom

Recept potrebné na romantickú večeru vo dvojici.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Morčací rezeň plnený šunkou a hermelínom
recept Morčací rezeň plnený šunkou a hermelínom
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g morčacie rezeň
soľ

náplň:

4 plátky šunka
1 ks hermelín

trojobal:

vajcia
hladká múka
strúhanka

Postup prípravy receptu

Morčacie rezne opláchneme, osušíme papierovou utierkou a narežeme do nich vrecka. Osolíme zvnútra i zvonku. Hermelín si nakrájame na silnejšie plátky, ktoré obalíme do šunky a vložíme do morčacích rezkov. Tie zopneme špáradlami a obalíme v trojobale. Morčacie rezne plnené šunkou a hermelínom vyprážame v rozohriatom oleji dozlatista. Morčacie rezne plnené šunkou a hermelínom podávame s hranolčekmi, zeleninovú oblohou a tatárskou omáčkou.

Komentáre k receptu Morčací rezeň plnený šunkou a hermelínom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty