Morčací rezeň plnený šunkou a hermelínom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 24533x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
500 g | morčacie rezeň |
soľ | |
náplň: | |
4 plátky | šunka |
1 ks | hermelín |
trojobal: | |
vajcia | |
hladká múka | |
strúhanka |
Postup prípravy receptu
Morčacie rezne opláchneme, osušíme papierovou utierkou a narežeme do nich vrecka. Osolíme zvnútra i zvonku. Hermelín si nakrájame na silnejšie plátky, ktoré obalíme do šunky a vložíme do morčacích rezkov. Tie zopneme špáradlami a obalíme v trojobale. Morčacie rezne plnené šunkou a hermelínom vyprážame v rozohriatom oleji dozlatista. Morčacie rezne plnené šunkou a hermelínom podávame s hranolčekmi, zeleninovú oblohou a tatárskou omáčkou.