Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Moravský kurací rezeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 128626x
Moravský kurací rezeň

Opäť jeden tip na prípravu slávnostná večera. Tentoraz z kuracích pŕs.

vytlačiť recept Moravský kurací rezeň
recept Moravský kurací rezeň sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 strúčiky cesnak
500 g kuracie prsia
100 ml smotana na varenie
100 ml červené víno

podľa chuti:

bazalka
soľ
mleté biele korenie
kečup

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, naklepeme a okraje narežeme. Podľa chuti osolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán. Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou. Opečená prsia vyberieme, do výpeku vmiešame prelisovaný cesnak, kečup, orestujeme a zalejeme vínom. Pridáme ešte nasekanú bazalku, podusíme, zalejeme smotanou, dochutíme a prehrejeme s rezne. Moravský kurací rezeň podávame s ryžou alebo zemiakmi.

Komentáre k receptu Moravský kurací rezeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty