Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Moravský kurací rezeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 128864x
Moravský kurací rezeň

Opäť jeden tip na prípravu slávnostná večera. Tentoraz z kuracích pŕs.

vytlačiť recept Moravský kurací rezeň
recept Moravský kurací rezeň sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

100 ml smotana na varenie
100 ml červené víno
2 strúčiky cesnak
500 g kuracie prsia

podľa chuti:

bazalka
soľ
mleté biele korenie
kečup

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, naklepeme a okraje narežeme. Podľa chuti osolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán. Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou. Opečená prsia vyberieme, do výpeku vmiešame prelisovaný cesnak, kečup, orestujeme a zalejeme vínom. Pridáme ešte nasekanú bazalku, podusíme, zalejeme smotanou, dochutíme a prehrejeme s rezne. Moravský kurací rezeň podávame s ryžou alebo zemiakmi.

Komentáre k receptu Moravský kurací rezeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty