Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Mlynárske kotlety

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 132342x
Mlynárske kotlety

Šťavnaté kotletky s vôňou tymiánu.

vytlačiť recept Mlynárske kotlety
recept Mlynárske kotlety sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks bravčové kotlety
1 palička cesnak
500 ml mlieko
soľ

na obalenie:

tymián
polohrubá múka
mletá sladká paprika

Postup prípravy receptu

Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou. Kotlety podľa potreby očistíme, umyjeme, osušíme a naklepeme. Mäso veľa potrieme cesnakom so soľou, zalejeme mliekom a necháme prikryté 24 hodín odležať. Druhý deň je osušíme, obalíme v polohrubej múke zmiešanej s paprikou a tymianom a pečieme na rozpálenej panvici 2 minúty z každej strany. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Mlynárske kotlety (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty