Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Minutková mäsová zmes

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 55748x
Minutková mäsová zmes

Jednoduchý recept na pikantnú zmes z roštěnek a zeleniny. Vhodnou prílohou sú hranolčeky.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Minutková mäsová zmes
recept Minutková mäsová zmes sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 ks sterilizovaná kapie
1 ks veľká cibuľa
2 lyžičky mletá sladká paprika
1 lyžička mletá štipľavá paprika
2 lyžice kečup
2 lyžice sterilizovaný hrášok
2 plátky hovädzie roštenka

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Plátky roštěnek očistíme od blán, umyjeme a osušíme. Ľahko je naklepeme a nakrájame na rezance. Potrieme olejom a necháme odležať v chlade. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kocky. Kapi nakrájame na rezance. Hrášok necháme odkvapkať. Na oleji speníme cibuľku, opaprikujeme podľa chuti a pridáme mäso. Za stáleho miešania opekáme asi 3 minúty. Potom pridáme nakrájanú kapiou a kečup. Podusíme asi 1 minútu a vsypeme hrášok. Podľa chuti osolíme. Mäsovú zmes prehrejeme a ihneď podávame. Minutková zmes z roštěnek a zeleniny servírujeme s hranolčekmi alebo ryžou. Zdobíme čerstvými bylinkami.

Komentáre k receptu Minutková mäsová zmes (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty