Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Medzinárodný rezeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 67335x
Medzinárodný rezeň

Plnené rezne podávanie s vareným zemiakom a zeleninovou oblohou.

vytlačiť recept Medzinárodný rezeň
recept Medzinárodný rezeň
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky moravské údené
4 ks korbáčik
4 plátky kuracie prsíčka

podľa chuti:

obyčajná horčica
soľ

podľa potreby:

tuk na vyprážanie

príloha:

čerstvá zelenina
zemiaky

trojobal:

strúhanka
hladká múka
vajcia

Postup prípravy receptu

Plátky mäsa naklepeme, osolíme, trochu potrieme horčicou. Na každý plátok mäsa dáme plátok moravského údeného a stočeného korbáčik (slovenský ovčí syr - copánek). Rezeň v polovičke prehneme, okraje mäsa zklepneme a spojíme špáradlom. Každý rezeň obalíme v trojobale a na rozpálenom tuku usmažíme. Na tanieri prizdobíme umytú a nakrájanú čerstvou zeleninou (paprika, paradajka, uhorka). Ako prílohu podávame zemiaky, ktoré uvaríme tak, ako sme zvyknutí.

Komentáre k receptu Medzinárodný rezeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty