Medzinárodný rezeň
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 67335x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 plátky | moravské údené |
4 ks | korbáčik |
4 plátky | kuracie prsíčka |
podľa chuti: | |
obyčajná horčica | |
soľ | |
podľa potreby: | |
tuk na vyprážanie | |
príloha: | |
čerstvá zelenina | |
zemiaky | |
trojobal: | |
strúhanka | |
hladká múka | |
vajcia |
Postup prípravy receptu
Plátky mäsa naklepeme, osolíme, trochu potrieme horčicou. Na každý plátok mäsa dáme plátok moravského údeného a stočeného korbáčik (slovenský ovčí syr - copánek). Rezeň v polovičke prehneme, okraje mäsa zklepneme a spojíme špáradlom. Každý rezeň obalíme v trojobale a na rozpálenom tuku usmažíme. Na tanieri prizdobíme umytú a nakrájanú čerstvou zeleninou (paprika, paradajka, uhorka). Ako prílohu podávame zemiaky, ktoré uvaríme tak, ako sme zvyknutí.