Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Medvedie laby

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 136208x
Medvedie laby

Jednoduché a rýchle jedlo, keď si neviete rady, čo uvariť. Recept je na 4 porcie.

vytlačiť recept Medvedie laby
recept Medvedie laby sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice olivový olej
0,5 lyžičky mleté čierne korenie
1 lyžica vegeta
3 lyžičky grilovacie korenie
4 plátky kuracie prsia
4 plátky šunka
4 plátky eidam

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso, môžeme použiť ako prsia, tak stehenné rezne, očistíme, umyjeme a dôkladne osušíme. V mažiari rozbite na jemný prášok vegetu, grilovacie korenie a korenie. Touto zmesou mäso z oboch strán posypeme. Panvica rozpálime. Nalejeme na neho olej, necháme ho prehriať. Mäso na ňom sprudka z jednej strany orestujeme. Otočíme a položíme naň plátok šunky, plátok syra, ľahko posypeme grilovacím korením a priklopíme pokrievkou alebo druhú panvíc, aby sa mäso naozaj prepieklo a syr sa roztavil. Podávame s hranolčekmi alebo zemiakovou kašou as omáčkou. Miesto eidamu môžeme použiť hermelín.

Komentáre k receptu Medvedie laby (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty