Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Medové kuracie kúsky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 9779x
Medové kuracie kúsky

Jednoduchý a rýchly pokrm krásne voňajúce medom.

vytlačiť recept Medové kuracie kúsky
recept Medové kuracie kúsky sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice olej
2 lyžice med
1 lyžica hladká múka
1 - 2 lyžíc granulovaný cesnak
1 lyžička soľ
1 ks veľká cibuľa
500 g kuracie mäso

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Kuracie mäso (prsné rezne) nakrájame na širšie rezance. Ryžu uvaríme v slanej vode s lyžicou oleja domäkka. Na oleji (slnečnicový, kukuričný) orestujeme cibuľku až do svetlo hneda. Pridáme rezance mäsa, posypeme soľou i cesnakom a mäso za občasného premiešania opečieme až dohneda. Mäso zaprášime múkou, premiešame a múku orestujeme. Zmes podľa potreby riedime vodou zvyšnú po varenie ryže, asi 2 - 3 naberačky. Zmes prevaríme 10 minút a prilejeme med, ktorý necháme iba prehriať. Medové kuracie kúsky podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Medové kuracie kúsky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty