Medailóniky s ananásom a ementálom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 140689x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
150 - 200 g | zavárané ananás |
1 lyžica | olej |
mleté biele korenie | |
600 g | bravčová panenka |
100 g | šunka |
soľ | |
100 g | ementál |
1 lyžica | maslo |
Postup prípravy receptu
Z bábiky nakrájame plátky, ktoré z oboch strán ľahko naklepeme, osolíme a poprášime korením. Na panvici rozohrejeme olej s trochou masla a bábiky po oboch stranách krátko opečieme. Plátky mäsa z panvice ihneď vyberieme a obložíme scedeným plátky ananásu. Ananás ešte prekryjeme plátkom šunky a zasypeme strúhaným ementál. Vložíme do pekáča av predhriatej rúre grilujeme dozlata. Príloha k tomuto pokrmu by mala byť predovšetkým zo zemiakov. Nesmie chýbať zeleninová obloha.