Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Medailóniky s ananásom a ementálom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 140689x
Medailóniky s ananásom a ementálom

Skvelá slávnostná večera. Akýkoľvek slávnostné stôl týmto jedlom nikdy nepokazíte. Zapekané

vytlačiť recept Medailóniky s ananásom a ementálom
recept Medailóniky s ananásom a ementálom
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

150 - 200 g zavárané ananás
1 lyžica olej
mleté biele korenie
600 g bravčová panenka
100 g šunka
soľ
100 g ementál
1 lyžica maslo

Postup prípravy receptu

Z bábiky nakrájame plátky, ktoré z oboch strán ľahko naklepeme, osolíme a poprášime korením. Na panvici rozohrejeme olej s trochou masla a bábiky po oboch stranách krátko opečieme. Plátky mäsa z panvice ihneď vyberieme a obložíme scedeným plátky ananásu. Ananás ešte prekryjeme plátkom šunky a zasypeme strúhaným ementál. Vložíme do pekáča av predhriatej rúre grilujeme dozlata. Príloha k tomuto pokrmu by mala byť predovšetkým zo zemiakov. Nesmie chýbať zeleninová obloha.

Komentáre k receptu Medailóniky s ananásom a ementálom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty