Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Mäsový toast na späsob tataráku

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 65288x
Mäsový toast na späsob tataráku

Recept na prípravu teplého masového toastu, ktorý chuťovo pripomína tatársky biftek. Výborne chutí aj studený. Môžeme ho podávať ako večeru alebo chuťovku pri posedení s priateľmi.

Recept na 3 porcie.

vytlačiť recept Mäsový toast na späsob tataráku
recept Mäsový toast na späsob tataráku
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice majonéza
300 g mleté zadné hovädzie mäso
1 lyžička worcesterová omáčka
4 strúčiky cesnak
1 ks veľká červená cibuľa
3 lyžice sladký kečup

na ozdobu:

vňať póru

na potření:

cesnak

podľa chuti:

mleté čierne korenie
mleté biele korenie
mletá sladká paprika
chilli korenie

podľa potreby:

soľ
olej

príloha:

6 plátkov chleba

Postup prípravy receptu

Mleté hovädzie mäso premiešame s majonézou, korením, soľou a nasekanú chilli paprikou. Necháme odležať v chlade asi 30 minút. Cibuľu a cesnak ošúpeme a jemne nakrájame. Vňať póru očistíme a nakrájame na kolieska. Chleba nakrájame na plátky, ktoré opečieme na oleji. Hrianky potrieme strúčikom cesnaku. V hlbšej panvici necháme na oleji speniť cibuľku a cesnak. Vložíme mleté hovädzie mäso a dusíme domäkka. Keď šťava vyfúkne, dochutíme zmes kečupom a worcestrem. Podľa chuti ešte vmiešame mleté biele korenie, sladkú mletú papriku, chilli korenie a podľa potreby prisolíme. Mäsovú zmes podávame s hriankou a zdobíme pokrájanými pórom.

Komentáre k receptu Mäsový toast na späsob tataráku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty