Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Mäsový pekáčik

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 3416x
Mäsový pekáčik

Milujete mäso? Potom si na tomto receptu pochutnáte.

Recept na 5 porcií.

vytlačiť recept Mäsový pekáčik
recept Mäsový pekáčik
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks kuracia pečeň
diabolská zmes
20 dkg údený bôčik
1/2 kg bravčové pliecka
20 dkg údené pliecka
1 - 2 ks cibula
2 - 3 ks zelená paprika
koreniaca zmes na ražnenie
mletý farebný korenie
soľ

podľa potreby:

voda alebo vývar na podliaty

Postup prípravy receptu

Pečeň a bravčové pliecka očistíme a nakrájame na kúsky. Rovnako nakrájame údené mäso a bôčik. Cibuľu olúpeme a nasekáme na mesiačiky alebo na kolieska. Papriku zbavenú stredu nakrájame na prúžky alebo kocky. Do pekáča všetko striedavo navrstvíme, prosypáváme soľou, korením a koreniacou zmesou. Potom už len masový pekáčik podlejeme a pečieme vo vyhriatej rúre domäkka. Masový pekáčik je výbornou pochúťkou pre všetky mäsožravce. Podávame s chlebom, zemiaky, ale pokojne aj s ryžou.

Komentáre k receptu Mäsový pekáčik (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty