Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Mäsový bochník so šampiňónmi

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 129622x
Mäsový bochník so šampiňónmi

Masová pochúťka so šampiňónmi.

vytlačiť recept Mäsový bochník so šampiňónmi
recept Mäsový bochník so šampiňónmi
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g bravčové mäso
3 lyžice olej
120 g sterilizované šampiňóny
1 lyžica korenie do mletých mas
3 lyžice strúhanka
2 ks vajcia
1 lyžica staročeskej korenie
150 g anglická slanina

na obalenie:

40 g strúhanka

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso pomelieme, zmiešame s vajcami, strúhankou, korením. Dva plátky anglickej slaniny nakrájame na drobné kocky, vyškvaříme, pridáme odkvapkané šampiňóny a asi 2 minútky restujeme. Vychladnutú hubovú zmes primiešame k mletému mäsu. Z mäsovej hmoty vytvarujeme bochník, ktorý obalíme v strúhanke, dáme do zapekacej misky a olej, obložíme zostávajúcimi plátky anglickej slaniny a dáme do predhriatej rúry na 200 ° C. Keď je slanina zhora opečená, prikryjeme bochník alobalom a dopečieme. Masový bochník so šampiňónmi podávame s americkými zemiakmi.

Komentáre k receptu Mäsový bochník so šampiňónmi (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty