Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Mäsovo-zeleninové haluška

  • prílohy
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 44176x
Mäsovo-zeleninové haluška

Výborné halušky do polievky zo surovín, ktoré zostali z kuracieho vývaru.

vytlačiť recept Mäsovo-zeleninové haluška
recept Mäsovo-zeleninové haluška
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžičky hubové korenie
20 g chudá slanina
1 ks uvarená petržlen
2 lyžičky granulovaný cesnak
bylinková soľ
2 ks uvarená mrkva
2 ks vajcia

podľa potreby:

uvarené kuracie mäso na polievku
krupica na zahustenie

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso oberte a spolu s chudú slaninou nakrájame na jemno. Mrkva a petržlen roztlačíme v miske vidličkou a pridáme pokrájané mäso. Riadne premiešame, pridáme vajcia, ochutíme granulovaným cesnakom, hubovým korením a bylinkovou soľou. Zahustíme krupicou. Z Cestíčka tvarujeme guľky alebo lyžičkou vykrajujeme halušky a uvaríme v kuracím vývaru. Polievku s mäso-zeleninovými halušky ešte doplníme zeleninou.

Komentáre k receptu Mäsovo-zeleninové haluška (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty