Mäsové guľôčky na víne
- hlavné chody
- italská kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 23232x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
50 dkg | mleté mäso |
podľa chuti: | |
červené víno | |
soľ | |
1 - 2 štipiek | mleté čierne korenie |
1 - 2 lyžičiek | provensálske bylinky |
príloha: | |
brusnice |
Postup prípravy receptu
Mleté mäso ochutíme korením, soľou a provensálskymi bylinami. Odporúčam pridať väčšie množstvo provensálskych byliniek. Pridáme strúhanku a všetko spracujeme. Z mäsovej hmoty vytvoríme menšie guličky. Guličky vložíme do pečící misky, podlejeme a dáme do rúry. Nakoniec mäsové guličky podlejeme červeným vínom a dopečieme domäkka. Mäsové guľky na víne podávame s brusnicami a prílohou podľa chuti.