Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Mäso v horčici

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 55215x
Mäso v horčici

Výborné pečené mäso naložené v horčičného marinády.

vytlačiť recept Mäso v horčici
recept Mäso v horčici
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

0,5 kg akékoľvek mäso
soľ
korenie

marináda:

2 ks cibula
1 palička cesnaku
4 lyžice krémžská horčica
olej

Postup prípravy receptu

Mäso naklepeme, dáme do misky, posolíme, okoreníme, zalejeme horčicou zmiešanú s malinkým množstvom oleja a poukladáme veľkou vrstvou nakrájanej cibule a cesnaku. Takto naložené mäsko sa necháme cez noc naložené. Druhý deň sprudka opečieme, potom podlejeme a dáme sa do rúry piecť, prvýkrát zakryté a potom necháme upiecť odkryté do mäkka.

Komentáre k receptu Mäso v horčici (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty