Mäso v horčici
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 55215x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
0,5 kg | akékoľvek mäso |
soľ | |
korenie | |
marináda: | |
2 ks | cibula |
1 palička | cesnaku |
4 lyžice | krémžská horčica |
olej |
Postup prípravy receptu
Mäso naklepeme, dáme do misky, posolíme, okoreníme, zalejeme horčicou zmiešanú s malinkým množstvom oleja a poukladáme veľkou vrstvou nakrájanej cibule a cesnaku. Takto naložené mäsko sa necháme cez noc naložené. Druhý deň sprudka opečieme, potom podlejeme a dáme sa do rúry piecť, prvýkrát zakryté a potom necháme upiecť odkryté do mäkka.