Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Martinov hubový guláš

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127839x
Martinov hubový guláš

Guláš z čerstvých húb, ktorému sa ťažko odoláva.

vytlačiť recept Martinov hubový guláš
recept Martinov hubový guláš
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica vegeta
1/2 kocky masox
olej
2 ks šunková klobása
2 ks cibula
mleté čierne korenie
1 kg huby
4 strúčiky cesnak
1 lyžica hladká múka
soľ
1 lyžica mletá sladká paprika

Postup prípravy receptu

Cibuľu a cesnak ošúpeme a jemne posekáme. Huby očistíme a pokrájame. Rozohrejeme si olej a speníme na ňom cibuľu a cesnak. Pridáme papriku, pripravené huby a orestujeme. Podlejeme vývarom z masoxu a dusíme domäkka. Zatiaľ si pokrájame klobásu na kolieska. Základ na hubový guláš zaprášime múkou, opäť podlejeme vývarom, pridáme kolieska klobásky, vegetu a na miernom ohni varíme asi 20 minút. Martin hubový guláš pepříme až na tanieroch a to čerstvo mletým korením. Hubový guláš podávame s tmavým pečivom.

Komentáre k receptu Martinov hubový guláš (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty