Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Marinovaný hovädzí plátok s vajcom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127837x
Marinovaný hovädzí plátok s vajcom

Minútka z hovädzieho mäsa, ktorá sa ale musí pripraviť cca 4 hodiny vopred.

vytlačiť recept Marinovaný hovädzí plátok s vajcom
recept Marinovaný hovädzí plátok s vajcom
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks cibula
4 plátky hovädzie mäso zadné
4 ks olej
1 lyžica maslo

marináda:

1 lyžička mletý kmín
6 lyžíc olivový olej
1/2 lyžice sójová omáčka
2 lyžice worcesterská omáčka
2 lyžičky grilovacie korenie
1/2 lyžičky mletá štipľavá paprika

podľa chuti:

mleté biele korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Všetky ingrediencie na marinádu dobre premiešame. Mäso umyjeme, osušíme, naklepeme, podľa chuti osolíme, okoreníme a naložíme do pripravenej marinády. Všetko uzavrieme a dáme približne na 3 až 4 hodiny do chladničky rozležet. Cibuľu olúpeme a jemne nasekáme. Marinované plátky vyberieme z chladničky a na suchej rozohriatej teflónovej panvici z oboch strán opečieme. Pri opekania posypeme jemne sekanou cibuľkou. Na inej panvici rozpustíme lyžicu masla a usmažíme na ňom Volské oči. Hovädzie plátky servírujeme obložené vajcami s čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Marinovaný hovädzí plátok s vajcom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty