Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Marinované rebierka na grile

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 27668x
Marinované rebierka na grile

Marinované bravčové rebierka pripravujeme na grile a podávame s grilovanou zeleninou, pečeným zemiakom alebo pečivom.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Marinované rebierka na grile
recept Marinované rebierka na grile sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1,5 kg bravčová rebierka na grilovanie

marináda:

5 lyžíc sójová omáčka
5 lístkov čerstvý rozmarín
3 lyžice petržlen
125 ml červené víno
1/4 lyžičky chilli korenie
4 strúčiky cesnak
125 ml olivový olej

Postup prípravy receptu

Mäsitá bravčová rebierka určená na grilovanie očistíme vlhkou handričkou, ochutíme mletým chilli korením a vložíme cez noc do marinády. Marináda: Cesnak ošúpeme a prelisujeme. Rozmarín a petržlen jemne usekáme a premiešame s olejom, sójovou omáčkou, cesnakom a červeným vínom. Marinované mäso vyberieme z marinády a necháme odkvapkať, prípadne ho osušíme papierovou utierkou. Mäso rozložíme na mriežku a za občasného boj proti olejom z marinády, opekáme z oboch strán domäkka. Grilovaná rebierka podávame s najrôznejšími dipy, grilovanou a čerstvou zeleninou a pečivom.

Komentáre k receptu Marinované rebierka na grile (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty