Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Marinované morčacie plátky

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 60511x
Marinované morčacie plátky

Ako obmenu morčacieho mäsa môžeme použiť špecialitku, mäso pštrosie.

vytlačiť recept Marinované morčacie plátky
recept Marinované morčacie plátky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks morčacie rezeň

marináda:

1 ks bobkový list
1/2 lyžičky korenie
1/2 lyžičky oregano
1/2 šálku ocot balsamico
2 lyžice olivový olej
2 lyžičky prelisovaný cesnak
1/2 lyžičky soľ

Postup prípravy receptu

Najskôr si pripravíme marinádu zmiešaním všetkých ingrediencií. Do marinády naložíme morčacie mäso a necháme v chladničke asi hodinu marinovať. Potom vložíme rezne is marinádou do pekáča a pečieme v rúre domäkka asi 25 minút pri 180 ° C. Marinované morčacie plátky podávame so zemiakmi.

Komentáre k receptu Marinované morčacie plátky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty