Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Marinované kuracie mäso na grile

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 98178x
Marinované kuracie mäso na grile

Výborný recept k letnému grilovanie. Kuracie mäso si deň vopred naložíme do marinády.

vytlačiť recept Marinované kuracie mäso na grile
recept Marinované kuracie mäso na grile sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

6 plátkov kuracie mäso

marináda:

korenie kurací steak s červeným korením
slnečnicový olej
pivo

podľa chuti:

soľ

príloha:

chrenovou-smotanová omáčka
chlieb

Postup prípravy receptu

Kuracie stehná odkostíme a naklepeme. Jednoduchšiu prácu budeme mať priamo sa zakúpenými kuracími rezne. Mäso si mierne nasolíme. Pripravíme si marinádu. Zmiešame slnečnicový olej s korením (použijeme korenie na kuracie steaky s červeným korením). Premiešame. Mäso si uložíme do plastovej nádoby, prilejeme asi 3 / 4 pripravené marinády. Zvyšok si odložíme. Takto naložené kuracie necháme 24 hodín odležať. Marinované kuracie mäso pripravujeme na grile, počas grilovania ho potierame marinádou, do ktorej sme nevnikol trochu piva. Ku grilovanému mäsu přikusujeme chlieb, dobre chutí s chrenovou-smotanovou omáčkou (zakúpime v supermarkete).

Komentáre k receptu Marinované kuracie mäso na grile (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty