Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Marináda na bravčové pečené mäso

  • marinády
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 133767x
Marináda na bravčové pečené mäso

Ak vám ostali naložené hrozienka v rumu, neváhajte použiť do marinády na bravčové.

vytlačiť recept Marináda na bravčové pečené mäso
recept Marináda na bravčové pečené mäso
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

marináda:

1 lyžica hrozienka v rumu
4 lyžice olej
1 lyžica voda
2 lyžice grilovacie korenie
2 strúčiky cesnak
3 lyžice rum
1 lyžica med

Postup prípravy receptu

Cesnak olúpeme, nakrájame a rozdrvíme. V oleji rozmiešame korenie na pečenie mäsa s jednou lyžicou tekutého medu. Ďalej pridáme cesnak, rum is naloženými hrozienkami, lyžicu vody. Marináda na bravčové pečené necháme chvíľku odležať a mäso v nej dôkladne obalíme. Bravčovú pečienku necháme v chlade marinovať cez noc. Druhý deň ju upečieme.

Komentáre k receptu Marináda na bravčové pečené mäso (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty