Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Marhuľová marmeláda z pekárne

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 26985x
Marhuľová marmeláda z pekárne

Mäkké ovocie je najjednoduchšie spracovať na marmeládu.

vytlačiť recept Marhuľová marmeláda z pekárne
recept Marhuľová marmeláda z pekárne sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1,2 kg marhule
1/2 kg želírovací cukor 2:1
1 lyžička kyselina citrónová

Postup prípravy receptu

Marhule umyjeme a vykôstkujeme. Dáme do mixéra a rozmixujeme. Vznikne hustá hmota, ktorú prelejeme do nádoby na pečenie chleba. Pridáme želírovací cukor a kyselinu citrónovú. Ľahko premiešame a pekáreň nastavíme na program jam / džem. Po 80 minútach je program ukončený. Marhuľovou marmeládou naplníme vymyté pohára, pevne uzavrieme a otočíme viečkom nadol. Necháme 5 - 10 minút stáť a otočíme späť. Takto možno pripraviť marmeládu z ľubovoľného ovocia, ktoré môžeme mixovať (jahody, broskyne atď)

Komentáre k receptu Marhuľová marmeláda z pekárne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty