Maková bábovka - základ od Vitany
- múčniky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 132692x
Pri pečení využijeme základ od Vitana a upravíme množstvo ingrediencií. Je to vhodnejšie pre väčšie formy na pečenie. Naviac si tak zjednodušíme celkovú prípravu pečenie - vhodné najmä pre začínajúcich kuchárky.
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
120 ml | olej |
5 lyžíc | polohrubá múka |
1 ks | vajcia (väčšia veľkosť) |
250 ml | voda |
1 balíček | bábovka - Makovník (Vitana) |
Postup prípravy receptu
Obsah sáčku vysypeme do misy. Pridáme múku, vodu, vajcia a olej. Dobre premiešame. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku. Pečieme v teplovzdušnej rúre 50 minút. Po vybratí z rúry preklopíte formu opatrne na tanier - bábovka sa po chvíli od formy uvoľní. Po krátkom vychladnutí bábovku posypeme práškovým cukrom.